Om företaget

Peters Plattsättning startades 2000 och är ett enmansföretag med inriktning på kakel- och klinkersättning. Kunderna är till största delen privatpersoner, men även fastighetsbolag och byggfirmor anlitar mig. Mitt verksamhetsområde sträcker sig från Nyköping till Södertälje samt södra Storstockholm.

Sedan jag startade Peters Plattsättning har jag alltid haft fokus på mina kunders behov och på att hålla en hög kvalité på mina jobb. Byggkeramikrådets krav följs i enlighet med Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV).

Mitt mål är att varje kund ska bli nöjd och därför är det viktigt för mig att alltid arbeta med skriftliga avtal så att båda parter vet precis vad man kan förvänta sig. Du får ett tydligt besked om planerad tidpunkt för uppstart och avslut för jobbet.

När du kontaktar mig behöver du inte ha ”hela bilden” klar. Jag jobbar tillsammans med dig med planering, utformning och design av ditt byggprojekt. Naturligtvis är offertförfarandet kostnadsfritt.

Peters Plattsättning är medlem i Bello.se vilket innebär att företaget har genomgått den kvalitetskontroll som Bello gör på alla sina medlemmar.

Hem      |      Om företaget      |      Inriktning      |      Fotogalleri      |      Kontakt

Mobil: 070-729 25 86  |  E-post: peter.petersplattsattning@gmail.comSveabyrån